Nieuws 07/04

DeFabrique opnieuw het decor voor Ruimte om te Raken

Na de bijzondere kick-off van vorige week opent DeFabrique op 10 april opnieuw haar deuren voor het collectief Ruimte om te Raken. Tijdens het tweede project #hearts2connect gaan toonaangevende hartverbinders als Jitske Kramer, Edith Bosch en Dolf Jansen met hun verhaal raken op afstand. Voor een virtueel publiek.

KRACHT VAN VERHALEN

De hartverbinders geven antwoord op de vraag: wat is er vandaag nodig om de wereld van morgen mooier te maken? Net als bij Project Touchscreen spreken de hartverbinders naast de algemene livestream voor een exclusief, virtueel publiek dat bestaat uit 50 personen. Zij staan via een ipad in verbinding met de spreker en andersom. Niet fysiek, toch live. 

GERAAKT WORDEN?

De sessie start aanstaande vrijdag om 13:00. Wil jij via een ipad virtueel aanwezig zijn? Aanmelden kan kosteloos via https://www.ruimteomteraken.nl/. Via deze site kun je ook de livestream bekijken.  

OVER RUIMTE OM TE RAKEN

Ruimte om te Raken is opgezet door een aantal mensen die werkzaam zijn binnen de wereld van cultuur en events en bij wie het werk door het coronavirus plotseling stil ligt. “Juist in een tijd waarin afstand houden van levensbelang is, is het belangrijk om verbinding te houden.” Vorige week trapten zij af met project Touchscreen waarbij artiesten als Typhoon en Iris Hond het publiek raakten. We zijn blij dat we in deze periode onze locatie beschikbaar kunnen stellen voor dit soort bijzondere initiatieven. 

DeFabrique Ruimte om te Raken

 

Delen: