Nieuws 13/07

Nieuw! De Food-Ambulance

Geregeld vinden er bij DeFabrique corporate festivals of andersoortige evenementen plaats waarbij eten geserveerd wordt uit foodtrucks. Die zijn er in allerlei soorten en maten; van bouwkeet tot campertje. Bij een stoere locatie hoort een stoere foodtruck, dus toen eigenaar Jan van Eck een Chevrolet-ambulance uit de jaren ‘80 op de kop tikte, wist onze foodmanager daar wel raad mee. Let op: deze foodtrucks zijn enkel beschikbaar als je een evenement organiseert in DeFabrique.

“Ons bouwteam vormde de wagen om tot heuse foodtruck, waar tijdens evenementen de heerlijkste gerechtjes uit worden geserveerd. Denk aan pita’s met pulled pork, goudgele frietjes en robuuste hamburgers.” De Food-Ambulance is door zijn stoere uitstraling een perfecte aanvulling op bestaande concepten van DeFabrique.

Origineel en snel

De event producers zijn blij met de foodtruck: “Foodtrucks zijn mateloos populair en met ons eigen exemplaar in huis kunnen we nog makkelijker voorzien in de behoefte van de klant als die een origineel uitgiftepunt zoekt,” aldus onze foodmanager. Ze ziet daarnaast nog een voordeel: “Mocht het eten tijdens een evenement sneller op gaan dan verwacht, dan is de Food-Ambulance binnen een kwartier ter plaatse!”

Wil je de Food-Ambulance van dichtbij bekijken? Kom op locatiebezoek!

Delen: