Nieuws 07/09

DeFabrique opent nieuwe locatie: De Smederij

De multifunctionele ruimtes van de Smederij zijn de nieuwe trots van evenementenlocatie DeFabrique. De grote hoeveelheid glas geeft een transparant karakter aan dit bijzondere gebouw.

“Ruim 15 jaar geleden begon de herbestemming van de oude mengvoederfabriek tot moderne evenementenlocatie,” vertelt commercieel directeur Sybren Ophof, die gelooft in organische groei. “Naast de ruim 350 evenementen die inmiddels jaarlijks plaatsvinden, groeide de vraag naar subruimtes voor vergaderingen, brainstormsessies en presentaties.” Ophof besloot daarom het volgende pand onder handen te nemen.

“Een voormalige opslagruimte is inmiddels omgetoverd tot inspirerende hotspot de Smederij. ‘s Middags nodigt de zon gasten uit tot het sluiten van nieuwe vriendschappen op het privéterras met uitzicht op de karakteristieke elevator.”

Verbonden en toch verdeeld
Naast de 280m2 grote Smederij – die uitermate geschikt is als presentatieruimte en voorzien is van een vast industrieel cateringplein – beschikt deze locatie over vier subruimtes: Smederij a, b, c en d. Door de glazen wanden zijn alle gasten in de subsessies toch verbonden met elkaar.

Zorgeloos brainstormen
Alle ruimtes zijn voorzien van moderne audiovisuele techniek, LED-verlichting, gratis WIFI en witte kuipstoelen. In de subzalen hangen 65 inch LCD schermen. Parkeren kan gratis op eigen terrein en gebeurt altijd onder professionele begeleiding.

De Smederij is te boeken voor evenementen die plaatsvinden vanaf 1 januari 2018.

Smederij

Smederij

Smederij

Smederij

Delen: