3x net even ander zitcomfort

De stoel speelt een grotere rol op je evenement dan je in de eerste instantie denkt. Want geef nou toe: wie wil zijn billen nou niet parkeren in een comfortabele stoel? Deze drie vormen trekken je uit de comfortzone en zijn een leuk alternatief voor standaard stoelen. Welke zie jij zitten

1. YOGABALLEN

Verrassend, kleurrijk en ook nog eens goed voor je figuur: de yogabal op je evenement. Of zoals de officiële term luidt: de ergonomische zitbal. Achterover leunen tijdens een congres zit er niet meer in, want de bal corrigeert continue je houding waardoor je core- en rugspieren traint. Dat zorgt weer voor een betere bloedsomloop die op haar beurt weer concentratie en productiviteit vergroot. Een fijne luisterhouding voor je lichaam en brein dus. En, hebben we je overtuigd?

Zitcomfort

2. IDEEËNTHEATER 

Een echte eyecatcher op je evenement! Voor jou als eventorganisator makkelijk om te plaatsen in elke ruimte, maar je helpt niet alleen jezelf hiermee. Het ideeëntheater staat in een U-vorm. Dit is een meer informele opstelling, dan rijen stoelen achter elkaar. Gasten kunnen elkaar aankijken en makkelijker netwerken. Ook kan een spreker makkelijk naar voren lopen om de interactie met bezoekers op te zoeken.

Zitcomfort

3. FESTIVALCHAIRS 

Ken jij de festivalchair al? Dit veelzijdige kartonnen krukje is te personaliseren en zorgt voor een ongedwongen sfeer op je evenement. Druk bijvoorbeeld de timetable op het krukje, organiseer tijdens de opening een wedstrijd wie het snelst zijn krukje in elkaar kan zetten of laat gasten de kruk meenemen naar subsessies en netwerkmomenten. Een van onze opdrachtgevers heeft nog een tip: “Wil je dat gasten hun festivalchair mee naar huis nemen? Maak er een wedstrijd van! Wie maakt de leukste foto met zijn/haar krukje? De winnaar wordt beloond. Bijna alle krukjes zijn na ons evenement mee naar huis gegaan!”

Zitcomfort

Delen: