4x STRTFSTVL presenteert: impactvol entertainment

Dat entertainment een belangrijk onderdeel is van je event blijkt keer op keer. Waarom? Omdat de bezoekers van je evenement opvallende dingen onthouden en navertellen, je maakt impact! Hét moment waarop entertainment en eventorganisatoren elkaar ontmoeten is tijdens STRTFSTVL. Ook dit jaar stonden er weer tientallen acts klaar om de bezoekers te imponeren. De onderstaande vier acts maakten zeker impact.

1. Adorabel

Als jij dacht dat er in jouw vriendengroep veel wordt geroddeld, dan moet je eens langs bij Iet, Wiet en Riet (de vrouw van piet). De dames van Adorabel zijn een dagje uit en zijn niet bang om de laatste sappige roddels door te nemen. De drie dames voorzien voorbijgangers vrolijk van allerlei commentaar en zorgen ervoor dat iedereen helemaal bijgepraat is. En wie weet: misschien komen ze ook nog een leuke vent tegen voor Wiet. Wanneer je mensen bij de ingang meteen aan het lachen wilt maken, is dit een heerlijke ijsbreker!  

STRTFSTVL - adorabel - 4x entertainment - impact maken   

2. Compagnie with Balls

Moeten je bezoekers zich tijdens het evenement verplaatsen naar de volgende ruimte? Laat ze begeleiden door deze wereldse dame!  Met de wereld aan haar voeten, gaat de wereldwandelaar bepakt en bezakt het avontuur tegemoet. Lopend op een wereldbol ontrolt zich in de straten een avontuurlijke reis. Het publiek wordt op verrassende wijze meegevoerd naar bijzondere plekjes op aarde. De wereld rond in 80 dagen? De wereldwandelaar van Compagnie with Balls doet het in een half uurtje!

3. Puntocero Company

Y ahora Qué? – Of ‘Wat nu?’ in het Nederlands – is een show die op een bijzondere manier belangrijke en herkenbare vraagstukken behandelt. De zoektocht naar liefde, het besluit moeder te worden, de angst voor wat anderen van je vinden én ouder worden. Puntocero Company zorgt voor emotie en is een echte toevoeging voor je evenement als je op zoek bent naar diepgang. De act voegt waarde toe en laat je nadenken over je eigen leven. Zo weet je zeker dat je bezoekers wat meegeeft om over na te denken.    

STRTFSTVL - Puntocero Company - 4x entertainment - impact maken - loods 8

4. Mees

Van buiten is dit een vogelhuisje, van binnen een heus theater. Voorzien van theaterlicht en -geluid. Het miniatuurtheater van Mees biedt ruimte aan 15 bezoekers. Even het trapje op, naar binnen, plaatsnemen en genieten maar. Een knus, warm en exclusief gevoel waar iedere festivalganger van kan genieten. Mees biedt een unieke beleving: de bezoekers wanen zich voor een ogenblik in een compleet andere wereld. Kleine momenten, met grote impact: bezoekers gaan een voorstelling in zo’n intieme setting niet snel vergeten.

mees - vogelhuisje - STRTFSTVL

Delen: