4 beursgenoteerde ervaringen

DeFabrique is met haar eenvoudig te schakelen, karakteristieke ruimtes en hoogwaardige technische mogelijkheden een slimme locatie voor je beurs. Twijfel je nog? Onderstaande ervaringen werden het afgelopen jaar genoteerd op de beurzen die bij ons plaatsvonden.


“We hebben genoten! De tweede editie van STRTFSTVL Showcase was zoals we hadden gedroomd. Een markante locatie, fijne artiesten, goede optredens, veel boekers, publiek en vooral een geweldige sfeer. Bedankt!”

Rob Vugs (Organisator STRTFSTVL)

STRTFSTVL Showcase - beursgenoteerde ervaringen


“DeFabrique als locatie, maar zeker ook het team ontzorgt in de praktische zaken en helpt ons in de aanloop van het evenement met inspiratie, tips en trends. We kunnen dan ook elk jaar terugkijken op een geslaagd evenement voor zowel organisatie als bezoekers.”

Mariëlle Witjes (Marketing Manager SPAR)

beursgenoteerde ervaringen


“DeFabrique bleek een zeer geschikte locatie voor een groot event als de Binck Beleggersdag. Het flexibele personeel en de professionaliteit van de organisatie hebben mede gezorgd voor een succesvol event. Niet alleen op het gebied van techniek was er veel mogelijk, ook de catering droeg bij aan een geslaagde dag.”

Lisanne Wintgens (Projectmanager CONSPIRACYSINC)

beursgenoteerde ervaringen


“Echt genoten van deze eerste editie van het Dutch Tea Festival. Dank je wel! Super mooi gebouw, leuke mensen, fijne muziek en natuurlijk heerlijke thee met mooie verhalen daarover.”

Julie Stretch (bezoeker)

Delen: