Nieuws 14/02

Terugblik: Effectgroep zet evenement neer voor Trimetal Bouwverven

Voor de tweede keer organiseerde Trimetal Bouwverven in samenwerking met de grossiers een groots opgezet live muziekevenement voor vakschilders. Effectgroep zorgde voor de tweede keer voor het concept en de organisatie.

Evenementenbureau effectgroep zette op vrijdagavond 4 februari in de industriele evenementenlocatie DeFabrique in Utrecht een evenement neer voor meer dan 950 professionele schilders en hun partners. De collega’s van Trimetal werden onthaald op een muziekfeest met alles erop en eraan. Effectgroep tekende ook deze tweede editie voor concept en organisatie. ‘Dit perfect georganiseerde evenement was alvast een eerste hoogtepunt van 2011 in de relatie tussen Trimetal, de grossiers en de vakschilders. En wat voor één’, aldus Trimetal.

Maarten Schram van effectgroep kijkt terug op het geslaagde concept: ‘Na een gezellig informeel samenzijn met dinerbuffet werd men uitgenodigd voor het muziekfeest. Daar bracht vooract Joel Borrelli (ook bekend van The Crazy Piano’s) samen met zijn drummer/zanger alvast de stemming erin met enkele opzwepende meezingers. De eerste danspasjes zag men al in het publiek. De verwachtingen raakten hooggespannen, en terecht. Het orkest van Stephan Geusebroek stond in de startblokken om een perfecte show af te leveren, samen met 5 Nederlandse topacts. De aanwezigen keken vooral uit naar het optreden van Nick & Simon. Het feest startte met Antje Monteiro, gevolgd door Glennis Grace. Ook gastheer en presentator Xander de Buisonjé verzorgde zijn eigen set, waarna Nick & Simon volgde en het feest werd afgesloten met Frans Duijts. De duet versie van Bloed Zweet & Tranen van André Hazes door Frans Duijts en Xander was een passend slot.’

Vrienden van Trimetal, Muziekfeest

Naam event: Vrienden van Trimetal
Soort event: Klantenevent (vakschilders op uitnodiging van grossiers Trimetal)
Doelstelling event: Relatiebinding grossier en vakschilder, branding Trimetal en
versteviging merkbeleving Trimetal
Opdrachtgever: Trimetal
Organisatie: Effectgroep live communicatie
Contactpersoon: Maarten Schram
Datum event: 4 februari 2011
Locatie: DeFabrique, Maarssen/Utrecht
Doelgroep: Vakschilders en grossiers
Aantal gasten: 950

Bron

Delen: