Klassieke smaakcombinaties met ingrediënten van topkwaliteit kenmerken ons nieuwe lunchaanbod. Deze kaart hebben we aangevuld met drie specials die helemaal van ‘nu’ zijn.
– Pita broodje met geroosterde kip, tzatziki en Romaine sla
– Zwerfkeitje met brie, walnoten en honing
– Pistolet met rookvlees en roomkaas
– Wrap gevuld met geroosterde groenten
– Special: Amerikaanse bun gevuld met pulled pork en BBQ saus
– Special: Krokante appel-kaneel roll met roomkaas
– Special: Caesar wrap met gebakken spek, Pecorino en een gekookt eitje
Onze chef Monique over haar Chef’s Choice:
“Jaarlijks serveert DeFabrique meer dan 50.000 lunches aan een zeer gemêleerd publiek. Het is de kunst om smaken te kiezen die ‘iedereen lekker vindt’ en tegelijkertijd de fijnproevers van deze wereld te inspireren. In deze lunch zit een goede basis die iedereen aanspreekt, met specials die net even anders zijn. Ik weet zeker dat deze lunch onze gasten zal smaken.”