Nieuws 05/09

Copraloods decor van nieuwe Youtubeserie Playstation Benelux

Bloedfanatieke social influencers en populaire games vormen de succesingrediënten voor het nieuwe online gaming toernooi: For The Win: Knock Out. Op het Youtubekanaal van Playstation Benelux zie je hoe vier teams in de Copraloods strijden om exclusieve Playstation prijzen.

Limited Edition Playstation

Door het spelen van verschillende games, zoals Fortnite en FIFA, wordt bepaald wie zich plaatsen voor de finale en daarmee kans maken op de 500 million Limited Editions Playstation 4 Pro. Iedere dinsdag en donderdag zie je om 17:00 hoe social influencers JayJay Boske, Qucee, Stefan de Vries, Gio Latooy, Harm, Linktijger, Kaj van der Ree en Pascal onder leiding van host Nessim Najih strijden voor de winst.

GAME ARENA

Ook voor ons als locatie is het online toernooi een grote inspiratie. Door de jaren heen had de Copraloods vele settings, maar nog nooit die van game arena. Het doel van Playstation Benelux is het uitbreiden van de online community en de gaming content op Youtube naar een hoger niveau tillen. Dus: ook al ben je geen gamer, deze serie is een kijkje waard! Bekijk hieronder vast de trailer:
Delen: