Nieuws 24/02

DeFabrique opent evenementenseizoen met Soenda Indoor Festival

We hebben het vaak gedacht, gehoopt en stiekem zelfs gedroomd: het einde van Corona. Of het helemaal ‘weg’ is weet niemand, maar één ding is zeker: we mogen weer! Dat vierden duizenden feestende mensen dit weekend op Soenda Indoor Festival in DeFabrique.

OFFICIËLE OPENING

In de middag opende DeFabrique haar deuren voor de eerste technoliefhebbers. Een bijzonder moment, voor iedereen. Zo’n mijlpaal liet de Utrechtse wethouder Klaas Verschuure niet zomaar voorbij gaan! Hij was aanwezig bij de opening en scande zelf het eerste ticket. Het feest kon beginnen. 

Soenda Indoor Festival DeFabrique

KAN IEMAND ONS KNIJPEN?!

Voor de organiserende partijen Elevation Events en DeFabrique was dit een bijzonder moment. “Het laatste evenement in onze locatie was Soenda, dat was twee jaar geleden. Toen stonden we daar: niet wetende wat er op ons af zou komen. Het voelt zo speciaal om het evenementenseizoen nu écht af te trappen met dit festival. Lange tijd leek het organiseren van deze editie niet mogelijk, totdat de seinen ineens op groen gingen”, vertelt commercial director Lidia. 

SFEERIMPRESSIE

Er was genoeg te ontdekken tijdens de compleet uitverkochte editie van Soenda Indoor. Ruim 5000 gasten werden getrakteerd op de spetterende line-up. 32 artiesten en zes stages waren de succesformule voor blije, dansende festivalgangers. Robin Sandifort van Elevation Events vertelt: “Dat we weer mogen aftrappen waar het voor ons twee jaar geleden stopte, voelt als een nieuw begin. In onze favoriete indoor-locatie weer een fysiek evenement te mogen organiseren lijkt ergens nog onwerkelijk, maar wat hebben we er naar uitgekeken. Het ‘champagne-moment’ met het vaste team was er!” Een vliegende start. Op naar meer!

 

Delen: