Nieuws 30/04

DeFabrique genomineerd voor de MVO-Prijs Utrecht 2015

DeFabrique is genomineerd voor de MVO-Prijs van 2015 voor de gemeente Utrecht. Organisaties die het beste hun bedrijfsvoering afstemmen op samenleving en milieu maken tweejaarlijks kans op deze MVO-Prijs.

Help DeFabrique deze MVO-prijs te winnen, stem hier!

Herbestemming van een oude mengvoederfabriek

Door het herbestemmen van een oude mengvoederfabriek tot evenementenlocatie, zit het duurzaam denken in de genen. Om de karakteristieke ruimtes op te knappen zijn materialen hergebruikt en moderne techniek zorgt voor een energiezuinige exploitatie van de locatie. Deze ‘groene filosofie’ wordt al 5 jaar beloond met een Gouden Green Key-certificaat.

Koplopersfunctie

“Het is meer dan alleen de duurzame gedachte en regelgeving naleven,” vertelt commercieel directeur Sybren Ophof. “We willen vooruit lopen en stap voor stap een bijdrage leveren aan de maatschappij en onze gasten.” Zo neemt DeFabrique deel aan verschillende koplopersgroepen op het gebied van duurzaamheid en als één van de eerste evenementenlocaties vervangt DeFabrique bijvoorbeeld al haar conventionele verlichting door LED.

No-nonsense aanpak

Creativiteit en een eigen stijl spelen een grote rol bij onze aanpak van duurzaamheid. De creatieve concepten zoals bijvoorbeeld Waterkracht-torens en Mengkracht-limonades zorgen zelf al voor flinke besparingen. Kilo’s afval en flinke transportkilometers worden bespaard, wat goed is voor het milieu, onze portemonnee en de bewustwording van onze gasten.

Delen: