Nieuws 09/03

DeFabrique wint Best Supplier Award 2010

Sybren Ophof, commercieel directeur van DeFabrique, heeft de Best Supplier Award uit handen van Simon Renes van EFFECT Groep ontvangen. De andere genomineerden, De Glazen Ruimte en Tycho’s Eye, zijn respectievelijk tweede en derde geworden en zien het als een bevestiging dat zij op de goede weg zijn.

Waarom wederom DeFabrique?

Simon Renes: “Omdat zij op de 7 criteria de hoogste score hebben gehaald en daarmee van onze 400 suppliers de beste zijn. Het afgelopen jaar heeft DeFabrique op alle fronten kwaliteitsverbeteringen doorgevoerd en zijn ze regelmatig de dialoog met ons aangegaan. De branche-initiatieven zoals het MVO-congres en No Show ontbijt zijn wat dat betreft kenmerkend voor de duurzame wijze waarop DeFabrique onderneemt en relaties opbouwt”.

Reacties

Sybren Ophof: “Ik had het eigenlijk niet verwacht omdat we vorig jaar de Award wonnen. We leggen met het hele team continue de lat hoger en de kwaliteit en creativiteit heeft steeds onze volledig aandacht. Uit het juryrapport blijkt dat dit gelukkig niet onopgemerkt blijft, al staan er ook nog enkele verbeterpunten in vermeld”.

Ramon Beuk van De Glazen Ruimte: “Dat wij de Award niet gewonnen hebben past eigenlijk wel bij mijn visie dat we als locatie goed bezig zijn maar tegelijkertijd nog uitdagingen te gaan hebben om ons product te verbeteren. Met de tips en adviezen van EFFECT Groep kunnen wij ons voordeel doen. Ik had de prijs graag gewonnen, maar een tweede plaats is zeker iets om trots op te zijn”.

Best Supplier Award 2011

In 2011 zal de Award uitgereikt worden in een gewijzigde opzet, met in elk geval een aparte categorie voor evenementenlocaties.

Bron

Delen: