Nieuws 26/10

Gouden Giraffe Event Awards op vrijdag 10 februari 2017 in DeFabrique!

Nieuwsbericht geplaatst op EventBranche

DeFabrique is op vrijdag 10 februari dé locatie waar iedere eventprofessional en opdrachtgever samenkomt, dan host de industriële evenementenlocatie in Utrecht de Gouden Giraffe.


>> Inschrijven voor de Gouden Giraffe Event Awards <<


DeFabrique, voor 2 jaar dé thuishaven van de Gouden Giraffe Event Awards:

https://youtu.be/ysii-ICzbYw

Sjoerd Weikamp (EventBranche.nl en Gouden Giraffe) is enorm trots op het feit dat de Gouden Giraffe Event Awards onderdak vindt bij DeFabrique. “De Gouden Giraffe Event Awards is het visitekaartje van onze branche. Dat is het moment en het podium waar we aan honderden branchegenoten én opdrachtgevers laten zien wat de kracht van live is binnen marketing- en communicatiemixen van bedrijven, overheidsinstellingen en andere organisaties. De hostende locatie is bij uitstek een partij die de nek durft uit te steken en mee wil helpen aan dat visitekaartje. Na de Fokker Terminal in Den Haag is DeFabrique een prachtig vervolg. Met DeFabrique komt de Gouden Giraffe niet alleen binnen de muren van één van de meest succesvolle locaties van Nederland, het is ook een locatie waar we overtuigd zijn van het feit dat we daar, gezamenlijk, een evenement neer kunnen zetten die onze branche in de spotlights zet naar marketing en communicatie Nederland.”

De locatie in Utrecht en de organisatie van de Gouden Giraffe Event Awards tekenden een 2-jarige overeenkomst, waarbij onder meer Bijman Audiovisueel en hoofdsponsor Party Rent een grote rol zullen gaan spelen. Een klein tipje van de sluier, direct na het ondertekenen van de samenwerking:
Delen: