Nieuws 19/01

Nieuw! Industriële livestreamstudio’s in Utrecht

Een online evenement organiseren? De tijd is nu! Meer dan ooit is er behoefte aan verbinding en kennis delen. DeFabrique lanceert daarom: livestreamstudio’s in Utrecht. Twee industriële studio’s voor kleine en grootse plannen. Wat je doel ook is: een geschikte ruimte en ervaren team staan klaar om je boodschap over te brengen.

INDUSTRIEEL ERFGOED RAAKT

Commercieel Manager Lidia Bernaert: “In het aanbieden van studio’s zijn wij natuurlijk niet uniek, de historische locatie en een ervaren team wat jou ontzorgt maken het verschil. Industrieel erfgoed raakt en zet de toon voor een nieuwe beleving. Geen greenscreen of steriele ruimte, maar stoere en robuuste studio’s met een verhaal. Er is keuze uit twee studio’s met elk hun eigen look&feel. De juiste techniek staat al klaar, je kunt direct van start.” 

Studio - industriële livestreamstudio’s Utrecht
Studio

DEFABRIQUE ON AIR

De Studio bevindt zich in de Stoomerij: de voormalige driver achter de mengvoederfabriek zorgt er ook nu voor dat evenementen gesmeerd verlopen. De locatie is stoer, maar ook luchtig en uitnodigend door het grote hoeveelheid daglicht. Er kunnen 3 sprekers tegelijk op het podium. Heb je grotere plannen? Dan is de Studio XL geschikt. Het puntdak en de vide zijn de eyecatchers van de ruimte. Deze Studio kenmerkt zich door de robuuste, industriële look met een hoog high-tech gehalte. Er is ruimte voor 5 sprekers op het podium. Laat opdrachtgevers, werknemers en partners zien dat je klaar bent voor de toekomst!

ONLINE BELEVING ONTWIKKELEN

Online evenementen zijn hot, maar vragen ook de nodige aandacht. Lidia: “Het afgelopen jaar hebben we goed geluisterd en geobserveerd: waar hebben onze opdrachtgevers behoefte aan? Dat heeft geleid tot deze studio’s, maar belangrijker nog: een team wat je kan adviseren, begeleiden en ontzorgen. Vanuit het doel van je evenement ontwikkelen we verder en laten we de juiste expert aanschuiven. De juiste techniek per ruimte is al aanwezig. Je kan zo aan de slag! Alles om ook online een beleving over te brengen.”

Studio XL - industriële livestreamstudio’s Utrecht
Studio XL
Delen: