Nieuws 02/03

Ontdek DeFabrique tijdens de online Open Locatiedag: online & hybride events

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor online en hybride events bij DeFabrique? Op donderdag 11 maart neemt onze accountmanager Daphne je mee door onze studio- en evenementenlocatie tijdens de online Open Locatiedag.

Deelnemen

Meld je hier aan voor de rondleiding en ontdek de mogelijkheden voor online en hybride events vanaf je eigen (thuis)werkplek. Tijdens de rondleiding krijg je onder andere antwoord op vragen als: hoe komt de sfeer van de livestreamstudio over op beeld? Wat zijn de mogelijkheden tijdens het organiseren van een online event? Welke techniek en ondersteuning is er aanwezig? Wat zijn de kosten? Daarna heb je tijdens een Q&A de mogelijkheid om vragen te stellen aan Daphne. In totaal duurt dit 30 minuten. Je kunt de online rondleidingen bijwonen om 12:00, 12:30, 13:00 en 13:30. 

Studio

Over online Open Locatiedag

De online Open Locatiedag is een initiatief van High Profile Locaties en ontstond vorig jaar tijdens de eerste lockdown. Event organisatoren konden zich bij verschillende evenementenlocaties in Nederland virtueel laten informeren over de mogelijkheden van 1,5-meter-evenementen. Uit een enquête onder 394 opdrachtgevers van meeting- en eventlocaties  blijkt nu dat 83% behoefte heeft aan online rondleidingen bij locaties om meer te leren over de mogelijkheden voor online en/of hybride events. Zo gezegd, zo gedaan.

Delen: