3x Kerstfeest 2.0

Zit je stiekem met je gedachten alweer bij de organisatie van het kerstfeest? Je kan niet vroeg genoeg beginnen! Wij zetten alvast 3 toffe concepten voor je op een rijtje.

1.De zelfshop kerstpakketmarkt

Het welbekende kerstpakket kan tijdens de feestdagen natuurlijk niet ontbreken. Ieder jaar is het weer een flinke uitdaging om het niveau ‘ongezien-de-kelder-in’ te vermijden. Heb je al eens een kerstpakketmarkt georganiseerd? Het is een steeds populairder fenomeen; een ruimte gevuld met kraampjes met allerlei soorten producten, waar werknemers zelf hun kerstpakket samenstellen. De kerstmarkt is meteen ook een leuke plek om elkaar te ontmoeten en te proosten op het afgelopen jaar. Win-win!

3x kerstfeest 2.0

2.Winterbarbecue

Een van de belangrijkste elementen van een geslaagd kerstfeest is en blijft lekker eten. Op zoek naar een nieuwe invulling van het kerstdiner? Een winterbarbecue is hot! Deze trend verspreidt zich als een lopend vuurtje. Het stoere BBQ concept Vuurproeven met (biologisch) vlees van lokale Slagerij Dorresteyn is gegarandeerd een heerlijk kerstmaal. Natuurlijk wel met een glühwein in de hand en een knetterend vuurtje op de achtergrond.

3x kerstfeest 2.0

3.Charles Dickens kerst

Kies je liever voor een personeelsfeest in ultieme kerstsfeer? Dan is de door Jan Verhuur gebouwde ‘Charles Dickens Kerst’ een echte aanrader. Twinkelende glazen, grote leren Chesterfields, helderrode kerststerren, een rijk versierde kerstboom en sneeuw in de vensterbanken. Na het diner openen de deuren naar de volgende ruimte die is omgetoverd tot winterlandschap met schaatsbaan en koek- en zopiekraam. Hoe cool is dat?!

3x kerstfeest 2.0

DeFabrique heeft karakteristieke ruimtes voor een verrassend kerstfeest. Benieuwd naar de mogelijkheden? Plan hier je locatiebezoek.

Delen: