Nieuws 19/04

DeFabrique host Gouden Giraffe Drive-thru

De coronacrisis maakt het duidelijker dan ooit: mensen willen elkaar ontmoeten. Verbinden. Beleven. Daarom brengen de Gouden Giraffe Event Awards ook dit jaar een ode aan de creativiteit, effectiviteit en vindingrijkheid van het evenementenvak. Hoe? Op 30 april rijden de inzenders door de Gouden Giraffe Drive-thru bij DeFabrique. Tijdens een verrassend ritje worden de nominees bekend gemaakt.

70 KANSHEBBERS

Dit jaar geen uitbundige awardshow, maar wel een belangrijke steun in de rug voor alle mensen en bedrijven die onverminderd blijven geloven in de kracht van live communicatie: fysiek of online. Er staan 70 ingezonden cases uit 2019 en 2020 op de lijst voor de Gouden Giraffe Event Awards 2021. Om dat te vieren werken De Gouden Giraffe, XSAGA, DeFabrique, Bijman Audiovisueel en NetworkTables samen om te zorgen voor inspiratie, kennis delen en een onvergetelijke beleving.

Gouden Giraffe DeFabrique
Gouden Giraffe Event Awards 2018

LEARN FROM THE BEST

Voordat alle inzenders op 30 maart bij de Drive-thru verschijnen, pitchen zij op 20 en 21 april hun evenement aan de Gouden Giraffe Event Awards Jury tijdens Learn from the Best. Dit gaat per categorie: beurzen, brand events, congressen & kennisevents, interne events & teambuilding, relatie & community events en PR & mediawaarde. Onder de streep telt boven alles één ding: welke meerwaarde had het event voor het opdrachtgevende bedrijf? Via een online omgeving kun je als lid van het platform meekijken en je laten inspireren. Wij zijn trots om te vermelden dat Chaos in de Orde en Project Touchscreen – beide gehost door DeFabrique – hun evenement gaan pitchen aan de jury.

FEESTELIJKE DRIVE-THRU

Voor de inzenders is het daarna nog een paar dagen zweten, want de genomineerden worden op 30 april bekend gemaakt. Inzenders worden met maximaal twee deelnemers per auto door de Gouden Giraffe Drive-thru geleid. Zo is iedereen samen, maar toch ook in een eigen bubbel en op veilige afstand van elkaar. Vanwege de huidige coronamaatregelen kan en mag er verder geen publiek aanwezig zijn. Gelukkig wordt het zo toch een feestelijk moment. Begin mei trekken de organisatoren het land in om de winnaars bekend te maken. We zijn benieuwd wie er dit jaar hun nek uitsteken op het gebied van events!

Delen: