Nieuws 30/01

Nieuw! Jouw evenement in VR

Het organiseren van een evenement kan altijd leuker, spannender en innovatiever. Ook in het nieuwe jaar draait de ideeënFabrique weer op volle toeren om dit te realiseren. We geven je vast een sneak preview van een nieuw project: DeFabrique in Virtual Reality (VR). Tof toch?!

Beleef het mee

Ons team leidt je met liefde rond door de karakteristieke evenementenlocatie, maar dit kan altijd spannender. Onlangs publiceerden we al een artikel over de eindeloze mogelijkheden om VR in te zetten op je event, maar waarom worden ideeën in het voortraject niet gelijk tastbaar gemaakt?

DeFabrique neemt een stapje terug en kijkt in samenwerking met Bijman audiovisueel hoe deze techniek kan worden ingezet in aanloop naar het evenement. De silo’s, loodsen en hallen op de plattegrond zijn nu in 360 graden te bekijken. In spanning zitten tot de grote dag hoeft niet meer, want je kunt direct een kijkje nemen achter de schermen bij je eigen event. Hoe ziet de Copraloods er uit voor aanvang van een congres? Beleef het zelf:


Delen: