Nieuws 13/03

Nieuw! Cocktailbar ‘de Cocktail Bunker’

Onze bartenders sloegen aan het experimenteren. Het resultaat: de Cocktail Bunker. Met als basisingrediënt de siropen van de Roze Bunker worden vanuit de cocktailbar de lekkerste (alcoholvrije) cocktails en mixers geserveerd aan je gasten.

SERVEER EEN SMAAKEXPLOSIE

De fruitslagers van de Roze Bunker zijn altijd op zoek naar nieuwe fruit- en kruidencombinaties. Smaakexplosies als Framboos Laos, Madame Gember en Turkse Ijsthee vind je al op onze evenementen in de Limonadebar en sinds kort dus ook in de gloednieuwe cocktailbar. Een leuke toevoeging tijdens je borrel of feestavond.

Cocktailbar

SHAKEN MAAR!

Onze gastvrije bartenders shaken verschillende cocktails en mixers voor je. Wat dacht je van de Elderflower Mojito? Witte rum, limoensap en bruiswater afgetopt met een paar scheuten Vlierbloesemlimonade. Of ontdek de Turkse Ijsthee van de Roze Bunker in de Dir Tea Martini. En wat dacht je van de Raspberry Margarita? Ook voor de niet-alcohol drinkers is deze bar een feestje. Zo is er is een alcoholvrije variant van de Dir Tea Martini en Hugo. Om de bar helemaal af te maken zijn er ook verschillende mixers te bestellen zoals de Dark & Stormy bestaande uit: Rum, Bruiswater, Sinaasappel-Rozemarijn limonade en natuurlijk een hele schep crushed ice. Cheers! 

Cocktailbar

Delen: