Nieuws 18/04

Nieuw! No Fairytales tortilla’s

Omdat we onze opdrachtgevers en gasten willen blijven verrassen, steken we veel tijd in foodinnovatie. Deze zoektocht leverde een (h)eerlijke match op: No Fairytales. Met Wortel- , Bieten- en Boerenkool tortilla’s bewijst deze start-up dat gezond eten leuk én lekker kan zijn.

Dubbele match

Het idee ontstond tijdens een brainstorm met klanten. Event Producer Tiny: ‘’Ook catering draagt bij aan de beleving van je evenement, daar denken wij graag over mee.’’ De keuze voor tortilla’s was al snel gemaakt, maar het kan altijd spannender. ‘’We ontdekten de tortilla’s van No Fairytales’’, vertelt Tiny. Deze zijn niet alleen gezonder, maar ook leuker. Zo gezegd, zo gedaan: afgelopen maandag werden er meer dan 200 kleurrijke wraps geserveerd aan de gasten. ‘’De kleuren van de tortilla’s kwamen zelfs overeen met de kleuren van de stands. Hoe cool is dat?!’, vertelt Tiny enthousiast.

(H)eerlijk product

De tortilla’s bestaan voor 45 procent uit groenten en zijn een bron van vezels. Zo eet je zonder dat je het merkt meer groente. Dit product bestaat nog nergens anders ter wereld. En die mooie kleuren ontstaan door de groenten zelf. Daar komt geen kleurstof aan te pas.

No Fairytales Tortilla Wrap

Het roer om

‘’Het idee ontstond toen ik na een lange dag werken op de bank plofte. Tijdens het reclameblok zag ik het spotje van de ‘innovatieve’ pizza burger voorbij komen’’, vertelt oprichtster Bernadette. ‘’Ik besloot dat het tijd was voor verandering.’’ De dag erna zei zij haar baan op en startte haar eigen food start-up. Al twee jaar is ze fanatiek bezig om de groenteconsumptie van mensen te verbeteren door leuke alternatieven te bieden. Waarom tortilla’s? Bernadette: ‘’Simpel! ‘Dit is na brood de meest gegeten lunch.’’

Geen sprookje

Je hoeft niet bang te zijn voor een anticlimax, want het alternatief is geen voorgespiegeld sprookje. Bernadette: ‘’No Fairytales! We zijn open en transparant over wat er in de tortilla zit. Heb je vragen? Dan kun je gewoon voor een eerlijk antwoord bij ons terecht.’’

Ben je benieuwd wat je allemaal met de tortilla’s kan maken? Bekijk hier de recepten.   

Delen: