5x entertainment als extra beleving op je congres

Van kleine interventies tot aan grootse producties: entertainment brengt extra beleving op je evenement. Tijdens de zesde editie van STRTFSTVL Showcase gingen we op zoek naar acts die jouw evenement net dat beetje extra geven. De onderstaande vijf acts tillen jouw congres naar een hoger niveau.

OVER STRTFSTVL


Twee dagen per jaar is DeFabrique de plek waar nationale en internationale straatartiesten, jongleurs, acrobaten en muzikanten zich presenteren. Voor festivalprogrammeurs en eventmanagers is dit het ideale evenement om entertainment te spotten.

1. ZOMAARGASTEN

In ieder mens schuilt een mooi verhaal. Presentatoren Oscar en Patrick gaan aan de hand van persoonlijke beeld- en muziekfragmenten op zoek naar verhalen die schuilgaan achter eventbezoekers. Zomaargasten is een interessant alternatief voor de standaard ‘wat-kom-jij-vandaag-leren interviewtjes’ met gasten en daarnaast ook gelijk in te zetten als programma-onderdeel. Het is voor bezoekers vermakelijk om naar te luisteren en voor jou als organisatie leuk materiaal om later te publiceren als podcast.

entertainment congres

Bron: Zomaargasten

2. AIRA VERTICAL WALL DANCE

Voor eventorganisatoren die hun evenement letterlijk naar een hoger niveau willen tillen is er de Vertical Wall Dance. Op torens, kerken, fabrieken: je kunt het zo gek niet verzinnen. Dit team van professionals gaat de uitdaging aan om overal een dans te maken. De enige voorwaarde? Het moet wel hoog zijn! Bekijk de onderstaande video maar eens!
3. PORTRETDICHTER

Weer eens wat anders dan een karikatuur van jezelf! Portretdichter Bert komt tijdens een ontspannen gesprek meer te weten over je karakter. Tegelijkertijd laat hij zijn pen over het papier dansen. In no-time weet hij de kern van elke bezoeker in poëzie te vatten. 

4. JUGGLING TANGO

Geef je gasten ook tijdens de pauze van je congres wat om met elkaar over te praten. Laat bijvoorbeeld een combinatie van hoogstaande jongleerkunst en Argentijnse Tangodans verschijnen in het publiek. Het trekt gegarandeerd de aandacht. Hoe wij dat zo zeker weten? We hebben het met eigen ogen gezien! En om er nog een schepje bovenop te doen: de act werd in 2018 bekroond met een Oscar Carré Trofee, Nederland’s hoogste onderscheiding voor de circuskunst.

entertainment congres

5. LEVEND GASTENBOEK

Breng de recensies van je evenement tot leven met dit speciale gastenboek. Twee gastvrouwen gekleed in rokken van papier nodigen gasten uit om iets op kaartjes te schrijven. Dat kan van alles zijn: gedachten, wensen of een compliment. Langzaam veranderen de lege vellen in een wandelend gastenboek wat voor iedereen zichtbaar is. Aan het einde van de dag kun je als organisator de verhalen mee naar huis nemen en gebruiken in het natraject van je evenement.

entertainment congres

Bron: Artic

Delen: