Nieuws 13/05

DeFabrique decor van SBS6’s Hart in Aktie

Zap vanavond om 21:30 snel naar SBS6! DeFabrique is te zien in het televisieprogramma Hart in Aktie waarbij Wendy van Dijk mensen helpt die door het coronavirus worden benadeeld of zich nu extra inzetten voor anderen. 

STEUNTJE IN DE RUG

In deze lastige tijd slaan Nederlanders massaal de handen ineen en komen in actie voor een ander. Wendy van Dijk draagt hier graag een steentje aan bij en rijdt voor de Hart in Aktie-special door heel Nederland om mensen in het zonnetje te zetten en hulp te bieden aan mensen die het hard nodig hebben. Vanavond is DeFabrique dus het decor voor een mooi initiatief. Wat er precies gaat gebeuren houden we nog even geheim, maar daar kom je vanavond snel genoeg achter!

RAKEN OP AFSTAND

Wij geloven in de kracht van live. Nu onze locatie even niet kan bruisen van enthousiaste gasten en spetterende evenementen zijn we blij dat we DeFabrique op deze manier kunnen inzetten. Eerder boden we al ruimte aan Project Touchscreen en #Hearts2connect van het collectief Ruimte om te Raken. Zij stelden zichzelf de vraag: kun je mensen nog raken op afstand? Ja, dat kan weten we inmiddels. En vanavond voegen we ook dit hartverwarmende initiatief aan ons lijstje toe. We zijn benieuwd wat de corona-creativiteit nog meer in petto heeft!

Hart in Aktie DeFabrique

 

Delen: