Nieuws 25/05

SOENDA streamt 6 uur durende radioshow vanuit DeFabrique

Afgelopen zaterdag streamde technofestival SOENDA een 6 uur durende radioshow vanuit DeFabrique. Nu de coronacrisis een streep zette door de twaalfde editie van het festival, kwam de organisatie op de oorspronkelijke festivaldatum met een online programma vol livestreams, interviews en artiestenpanels.

IT’S A MATCH! 

Dat onze industriële locatie en SOENDA een match zijn wisten we al. Afgelopen februari vond er nog een uitverkochte editie van SOENDA Indoor plaats in DeFabrique. Je kunt het je nu misschien bijna niet meer voorstellen, maar met 6 stages en 5000 technoliefhebbers was dit een onvergetelijke dag. Helaas gooide het coronavirus roet in het eten van de zomereditie in Ruigenhoekse Polder. 

VAN MAINSTAGE NAAR LIVESTREAMSTUDIO

De drive van de organisatie om technoliefhebbers te blijven bereiken, inspireert ons enorm. Als we onze locatie hiervoor kunnen inzetten, doen we dat graag. Dit keer dan misschien geen dampende mainstage in de Copraloods, maar wel alle ruimte voor een unieke radioshow. Eerder organiseerde SOENDA al een 24 uur durende livestream vanaf de watertoren in Rotsoord. Wil je de radio livestream terugkijken? Dat kan hieronder!
 

Delen: