Nieuws 29/12

Terugblik: 2016 een succesvol evenementenjaar

Met trots blikt DeFabrique terug op het evenementenjaar 2016. Het was een enerverend jaar met veel evenementen waar wij met een warm gevoel op terugkijken.

Zo vond ons eerste eigen gefaciliteerde festival Dutch Tea Festival plaats. Werd tijdens het ‘Retailbrand festival’ voor de eerste keer onze locatie de Smederij ingezet. Hebben twee geliefde hun tien jarig huwelijksjubileum uitbundig gevierd. En er waren er vele mooie congressen, beurzen en personeelsevenementen. Benieuwd naar dit bijzondere jaar? Bekijk hieronder de impressie van 2016!

Dutch Tea Festival

Terugblik 2016 - Dutch Tea FestivalRuim 1200 theeliefhebbers bezochten de eerste editie van het Dutch Tea Festival. Het was Nederlands eerste thee festival en een groot succes. Op 28 mei 2017 vindt de tweede editie van het Dutch Tea Festival wederom plaats in DeFabrique.

Retail & Brands

Retail & Brand - Terugblik 2016De eerste editie van het festival Retail en Brands vond plaats bij ons in DeFabrique. Ruim 600 festivalgangers lieten zich deze dag inspireren en vermaken. Ook onze locatie De Smederij werd deze dag voor het eerst in gebruik genomen.

Tien jarig huwelijksjubileum

Terugblik 2016Een tien jarig huwelijksjubileum werd groots gevierd in Tiroler thema.

Voorjaarscongres CDA

Terugblik 2016
Afgelopen voorjaar kozen de leden van het CDA Sybrand Buma officieel tot lijsttrekker voor de Tweede Kamerverkiezingen van 2017. Zijn bekendmaking vond plaats tijdens het voorjaarscongres van het CDA in DeFabrique.

Feest Homij door D&B Eventmarketing

D&B Homeij - Terugblik 2016Het personeelsevent van Homij werd georganiseerd door D&B Eventmarketing. Ruim 500 gasten genoten op de zwoele zomeravond van het verrassende concept compleet met barbieren, foodtrucks en een rauwe percussie-act.

Accenture Innovation Awards

Accenture Innovation Awards - Terugblik 2016Het grootste event voor de meest innovatieve Nederlandse producten, diensten en concepten vierde in 2016 haar tiende jubileum. Voor de derde keer op rij werden de felbegeerde Blauwe Tulpen, Groene Tulp, Publieksprijs en titel van Innovator of the Year uitgereikt in DeFabrique.

Delen: