5 toffe aftermovies bij DeFabrique

Tijd voor je dagelijkse portie inspiratie! We hebben weer een tof rijtje aftermovies voor je verzameld. Welke is jouw favoriet? Leun achterover, herbeleef het evenement en beslis zelf.

  1. STRTFSTVL SHOWCASE 2019

Eens per jaar verzamelen straatartiesten uit heel Europa zich in DeFabrique om hun nieuwste acts te tonen aan programmeurs, collega-makers en publiek. Om het vijfjarig jubileum van STRTFSTVL onvergetelijk te maken primeurde zij met een dansact op 23 meter hoogte. Inspiratie gegarandeerd:
  1. WELTENFEEST 2019

Het bedrijfsfeest van Welten in vijf woorden? Strikjes, hoedjes, bretels, veren en parelkettingen. Deze aftermovie wil je niet missen, want DeFabrique was geheel in Roaring Twenties-stijl om medewerkers en partners van Welten a roaring good time te bezorgen. Waar wacht je nog op? Waan je snel in de jaren twintig:
  1. 4PLUS NETWERKBEURS

4PLUS ziet dat innovatief, versneld en duurzaam bouwen de nieuwe standaard is in de bouwsector en brengt mensen samen om dit te realiseren. Tijdens de jaarlijkse netwerkbeurs met het thema Let’s Meet werden leden en leveranciers uitgenodigd om bij te praten over de markt en alle nieuwste ontwikkelingen, dat zag er zo uit:
  1. LAUNCH PARTY REBOTTLED

In 2016 startte Rebottled met hun missie om de glasindustrie te veranderen. De onderneming laat zien met het upcyclen van lege wijnflessen tot drinkglazen zien dat circulariteit heel simpel kan zijn. Onlangs was het tijd voor de officiële Launch Party van het merk: een gezamenlijke toost met alle mensen die vanaf het begin geloofden in Rebottled en de nieuwe partners die geloven in de toekomst. 

 

  1. CALCO JAARFEEST

Als er één bedrijf is dat perfect weet hoe ze een spetterend bedrijfsfeest moeten neerzetten, dan is het Calco wel. 600 IT-professionals waanden zich tijdens het jaarlijkse feest in de wereld van showbizz en televisieprogramma’s.
Delen: