Eten en drinken is één van de belangrijkste onderdelen van een geslaagd evenement. Omdat we onze opdrachtgevers en gasten willen blijven verrassen, steken we veel tijd in foodinnovatie.
We kijken naar andere culturen en volgen de trends op de voet. Ook geven we cateringconcepten zoveel mogelijk een industriële touch. Benieuwd naar het resultaat?
Bekijk de onderstaande video maar eens voor inspiratie!
Voedsel maken van jouw eigen compost en wijn drinken zonder hoofdpijn! Foodmanager Barry brengt je op de hoogte van de foodtrends van 2022.
Onze chef-kok en ons ervaren keukenteam gaan graag de uitdaging aan om samen met jou een verrukkelijk cateringconcept samen te stellen. Frozen Yoghurt uit een jaren ’80 Chevrolet-ambulance, lunch op Stuart de Foodtrain of heerlijk live afgebakken Cookies. Daag ons maar uit!
Op de hoogte blijven? We volgen de trends op de voet en delen met liefde tips en verhalen!
In de serie Lokaal het lekkerst gaan we op bezoek bij onze lokale leveranciers. Maak kennis met:
We bedenken steeds opnieuw concepten om van te smullen:
Lees meer over de laatste trends: