4 energizers voor je 1,5-meter-evenement

Langzaam maar zeker komt de evenementenbranche weer op gang. Het is even wennen, maar met wat aanpassingen zet je straks weer een veilig, verantwoord en bovenal succesvol evenement neer. Maar: hoe hou je je gasten energiek tijdens een 1,5-meter-evenement waarbij zo min mogelijk van plek wordt gewisseld? We zetten 4 makkelijk toepasbare energizers voor je 1,5-meter-evenement op een rij.

1. DJEMBEWORKSHOP

Teambuilding op 1,5-meter-afstand? Het kan! Met grote West-Afrikaanse trommels en slaginstrumenten bouw je onder aanvoering samen met andere gasten een opzwepend, swingend feestje! Het leuke is: dit kan gewoon vanaf je eigen stoel. Een fysieke bezigheid die een flinke teug energie en muziek in het programma brengt!

Energizer 1,5-meter-evenement

2. KING OF BINGO

Als er een spel zijn comeback heeft gemaakt tijdens de intelligente lockdown is het wel bingo. Tijdens jouw evenement doet The King of Bingo er graag nog een schepje bovenop. Vanuit zijn eigen bingopaleis zorgt hij voor een supersnelle aaneenschakeling van emotie, humor, interactie en entertainment. Laat je gasten achterover leunen met een bingokaart in de hand en laat de show maar beginnen!

Energizers 1,5-meter-evenement

3. SMARTPHONEFOTOGRAFIE

In iedereen schuilt een fotograaf. Ja echt! Een camera heb je namelijk gewoon op zak. Tijdens een workshop smartphonefotografie krijgen bezoekers tips & tricks voor het maken van de mooiste foto’s. Als event organisator kun je een speciale ruimte inrichten waar gasten op afstand helemaal los kunnen gaan met fotograferen, maar een workshop in dezelfde ruimte als de eerdere sessies is ook goed mogelijk. Leer de kunst van het kijken en verzet je gedachten.

Energizer 1,5-meter-evenement

4. DE FOUTE GYMLERAAR

Verslapt de aandacht van je gasten? Dat is het teken voor de foute gymleraar om de ruimte in te rennen! Hij fluit je bij de ‘les’ en neemt matjes, hoepeltjes en lintjes met zich mee. Het is tijd om uit je stoel te komen en te rekken en strekken. Deze gymklassieker brengt gegarandeerd plezier en nieuwe energie met zich mee.

Energizer 1,5-meter-evenement
Foto via Sportproductions
Delen: