5 redenen om nú een drive-thru te organiseren

Nederland is weer in lockdown. Maar: een persoonlijk bedankje is belangrijker dan ooit. Hoe ga je dat organiseren? Laat de vele annuleringen, verplaatsingen en omschakelingen naar online je niet ontmoedigen, want er is nog zoveel dat wel kan. Een drive-thru is een impactvolle manier om je bedrijf, team of relaties persoonlijk en coronaproof te ontvangen. Nog niet overtuigd? Lees deze vijf redenen.

1. CORONAPROOF TE ORGANISEREN

Uiteraard is dit de belangrijkste voorwaarde voor het organiseren van een drive-thru. Nodig gasten uit met hun eigen auto. Zo is iedereen samen, maar toch ook in een eigen bubbel en op veilige afstand van elkaar. Door die eigen bubbels hoef je daarom bij dit concept ook niet om coronatoegangsbewijzen te vragen.

drive-thru organiseren
Foto door: Jorrit Lousberg

2. PERSOONLIJK CONTACT

Wil je jouw werknemers of relaties echt bereiken met jouw boodschap?  Dan is een live moment dé manier om dat te doen. Vanwege alle maatregelen is dat tijdens een lockdown heel lastig, maar een drive-thru is een goed alternatief. Terwijl je gasten veilig in de auto blijven zitten, kun jij bij een halte staan om ze persoonlijk toe te spreken. Dat persoonlijke contact is zeker in deze tijd erg waardevol. Bekijk de onderstaande drive-thru maar eens voor inspiratie. 
3. LAAT ZIEN DAT JE INNOVATIEF BENT

Aangezien het coronavirus voorlopig niet uit ons leven lijkt te verdwijnen, is het blijven annuleren en verschuiven van live momenten niet meer de oplossing. Laat je niet ontmoedigen, maar blijf kijken naar wat er wel kan. Door bijvoorbeeld je eindejaarsborrel of kick-off om te gooien naar een drive-thru laat je ook aan werknemers zien dat je innovatief bent, denkt in oplossing en durft om te denken. Dat werkt inspirerend en versterkt je merk.

4. TRAKTEER OP EEN BELEVING

Er is geen moment waarop je als bedrijf zoveel beleving kan meegeven als tijdens een live moment, zoals een drive-thru. Wist je dat wij met de Gouden Giraffe Drive-thru zelfs een internationale prijs hebben gewonnen? Bekijk de onderstaande video maar eens voor inspiratie. Ook trakteren wij gasten dit jaar in samenwerking met de Kartfabrique opnieuw op een drive-thru vol verrassingen. Van standaard tot geheel gepersonaliseerd: alles is mogelijk! 
5. GASTEN RAKEN

Zeker in deze tijd zijn mensen blij als ze er even uit kunnen, iets kunnen beleven. Even geen online bijeenkomst achter je computer, maar ondergedompeld worden in een live moment. Prikkels die in een donkere tijd van harte welkom zijn. Nu is het moment! Dit zal gasten nog lang bijblijven.

Delen: